Ressurser og informasjon om alt innenfor krypto

Ressurser og informasjon om alt innenfor krypto - Ressurser og informasjon om alt innenfor krypto

Ekstra innhold om det du trenger å vite for å komme i gang med kryptovaluta. Det er mye spennende som skjer innenfor ikke bare krypto, men også hvordan krypto og internett sameksisterer. Hele markedet har endret seg mye fra den spede starten i 2011. Fra å være en digital edelsten, så har dusinvis om ikke hundrevis av slike “edelstener” dukket opp.

Anbefalte nettsider

Vi har bred erfaring fra kryptoinvesteringer de siste årene, og ser at de gir avkastning. Vi har som deg startet med en enkel liten investering. Større investeringer har senere gjort store hopp i riktig retning.

Men vi har ikke kommet dit vi er i dag uten å lese og lære. Her er noen av temaene og ressursene vi har brukt.

Virtuelle valutaer (kryptovaluta)

Bitcoin: https://bitcoin.org/en/

Dogecoin: https://dogecoin.com/

Blockchain (blokkjeden/teknologien)

Blockchain.com: https://www.blockchain.com/

Kryptomarkeder (plattformer)

Etoro: https://www.etoro.com/nb-no/

Konverteringer (kjøp/salg)

Forsikringsportalen: https://forsikringsportalen.no/

E24: https://e24.no/

Tar det for mye tid?

Som det meste av alt her i livet, så har man ikke tid til å fordype seg hundre prosent i alt. Derfor må man sette av tid til å lese og lære mer om kryptovaluta. Det er lurt å gjøre dette jevnlig, da det stadig dukker opp nye ting. Dessuten hjelper det å lese historien. Når man har lært hvordan ting startet, så er det lettere å forutsi hvordan markedene vil endres i framtiden. Det kan du dra nytte av gjennom kunnskap og innsikt.

Men du har kanskje ikke tid til å lese og lære. La en megler ta seg av kjøp, salg, shorting, giring, rally og mating av monstre. Jo mer du kjenner til uttrykkene, jo bedre kan din portefølje se ut bare om ett års tid. Gjør dette til ditt år!