Refinansiering

Når du har valget til å bruke hele lånet på akkurat det du vil, hva vil du bruke lånet på? Ca. en tredjedel av alle lånetakere av forbrukslån bruker pengene på refinansiering. Refinansiering betyr bare at du bruker forbrukslånet på å nedbetale allerede eksisterende gjeld. Du må passe på at den eksisterende gjelden er dyrere, eller så er det ikke noe vits å betale ned gjelden. Det er gode grunner for å bruke forbrukslånet til refinansiering. Nedbetaling av gammel og dyr gjeld gir deg en mer fleksibel økonomi.

Den neste tredjedelen bruker forbrukslånet sitt på å pusse opp hjemme. Mange finner det lettere å ta opp et billig forbrukslån for å pusse opp hjemme enn først å taksere boligen sin, for deretter å diskutere rammer og muligheter med banken, for til sist å øke huslånet for å dekke inn oppussingen. Tradisjonelle banker krever budsjetter og at du har planlagt alt på forhånd. Det er ikke like lett. Da er forbrukslån redningen. Tar du opp forbrukslån for å dekke disse kostnadene kan du heller etterpå stikke innom banken for å sjekke hvordan oppussingen kan refinansieres gjennom huslånet, hvis det i det hele tatt er mulig.

Den siste tredjedelen bruker forbrukslånet sitt på alt gjenstående. Vi snakker da om ferie, kjøp av forbruksgjenstander, investeringer og annen moro. I Norge er det ikke lett for eksempel å finne startkapital til gründervirksomhet. Forbrukslån er en fin måte å skaffe seg startkapitalen du trenger for å bli din egen sjef. Loans.no er stedet for personer av alle ønsker. Vi i loans.no forplikter oss til våre kunder og strekker oss litt lengre enn alle våre konkurrenter. Vi setter kunden i fokus og gjør alt vi kan for at dine ønsker og drømmer oppfylles.