Hvordan kjøpe Bitcoin?

Hvordan kjope Bitcoin - Hvordan kjøpe Bitcoin?

Er du en av dem som prøvde å finne ut hvordan du kunne få tak i Bitcoin (BTC) allerede i 2010, men gav opp, da det viste seg at man bare kunne få tak i dem ved å holde på med gruvedrift. For hadde du visst hvordan du gravde fram Bitcoin på denne tiden og fikk tak i 10 stykker, så ville du vært etablert millionær i dag.

Når det er sagt, Bitcoin har ingen øvre grenser. Selv om du minet Bitcoin i dag, så ville verdien kunne vært fordoblet innen kort tid. Denne ekstremt volatile valutaen kan også synke til null. Det er derfor mange bruker meglere eller fondsroboter. For i dag kan vi kjøpe Bitcoin. Med en kjøpeguide for bitcoin kan du også få informasjon du kan begynne å tjene på.

Hvordan kjope Bitcoin 1 - Hvordan kjøpe Bitcoin?

1-2-3 for å kjøpe Bitcoin

Før måtte man ha en egendefinert kode på Blockchain. Så måtte man mine Bitcoin med datakraft. Jo flere Bitcoin som ble minet ut, jo sterkere datakraft krevdes.

I dag er alt mye enklere. Vi anbefaler å bruke meglerforetaket eToro. Det er fordi da vil man få eksperthjelp til å komme i gang, investere på riktig tid og gå med overskudd. For å kjøpe og selge Bitcoin må man identifisere seg. Når man kjøper Bitcoin så kreves kun BankID, når man skal ha overskuddet ut, så kjenner ikke eToro deg lenger.

Derfor er det viktig å verifisere personalia med en gang. Det gjøres ved å sende inn høyoppløselig kopi av førerkort, pass, id-kort og kredittkortets for -og bakside. Dessuten må du sende inn en kopi som viser din adresse. Dette kan man gjøre ved å sende inn en kopi av strømregningen. Husk at du må finne en regning som er mindre enn tre måneder gammel og alle kantene av regningen må vises på bildet.