eToro – kryptomarkedets tradingplattform nr.1

eToro kryptomarkedets tradingplattform nr.1 - eToro - kryptomarkedets tradingplattform nr.1

Plattformen eToro har i flere år gjort relativt middelmådige mennesker til millionærer. Selskapet som ble stiftet i 2007, har i dag en markedsverdi på nærmere 10 000 mrd. kroner. Det betyr at eToro ikke er en døgnflue eller ustabil markedsaktør, men en robust formidler av trading strategi.

Hvordan kan man være så sikker på at pengene gjør om seg og du kan forvalte en større portefølje? Det er nesten for godt til å være sant. Men det hele handler om å gjøre mindre kopier av handlene til de store aktørene i børsmarkedet. Dermed kan man være sikker på at man vil stå igjen med profitt, selv om handelen skulle være usannsynlig.

Spre investeringene på flere markeder

eToro kryptomarkedets tradingplattform nr.1 1 - eToro - kryptomarkedets tradingplattform nr.1

Du har kanskje hatt et ønske om å gjøre det bra på aksjemarkedet. Men det har aldri vært enkelt å få tak i de virkelig gode aksjene. Slike som McDonalds, Apple og Tesla. Som investor kan du også sette penger og bli aksjonær. eToro har de beste meglerne som kan gi råd om dette. Med utgangspunkt i valutamarkedet, så kan man plassere midlene på et bredt utvalg av papirer.

Bruk de kraftfulle verktøyene

Vi har nevnt noen gode grunner for å bruke eToro, men det er flere fordeler man må huske på:

  • Ingen gebyrer
  • Ingen påslag
  • Ingen kurtasjer

Toppmarkedene

Det er ikke uten grunn vi satser på kryptovaluta. Det er et av toppmarkedene som eToro har valgt ut som en av de viktigste. Plattformen er enkel å bruke og man kan selv følge de store krypto-investorene. Andre toppmarkeder er råvarer, aksjer og valuta.

Bli kjent med finansmarkedene og handle med ETF og CDF, krypto og råvarer. Det blir mye bedre når man kan kopiere de aller beste. Bruk handels-plattformen for å bli kjent med markedene som baserer seg på virtuelle valutaer, men også naturlige forekomster. Begge baserer seg på tilbud og etterspørsel. Det er her man kan få en del av kaka.